"СЕГА"

За незапомнените три дни се разпродаде цялата зала "Арена Армеец", в която на 16 юни ще има концерт хитовият цигулар Андре Рийо. След като най-голямата зала на Балканите се оказа тясна за почитателите му, "Кралят на валса" обявява втора дата за концерт в София. Той ще е на следващия ден - 17 юни, а билетите вече са в продажба, обявиха организаторите от BG Sound Stage.

София е поредна спирка от световното турне на знаменития холандски цигулар и неговия оркестър World Arena Tour 2018, което ще премине през Европа, Мексико, Израел, САЩ, Аржентина и Австралия. "Искам да благодаря на всички в България за изключително топлото посрещане! Повече от 30 години аз и моят оркестър "Йохан Щраус" свирим навсякъде по света и сега сме много развълнувани да дойдем за първи път във вашата страна. Очакваме вече с нетърпение тези концерти и да видим българските си приятели да танцуват под звуците на нашите красиви валсове. Благодаря ви за подкрепата и за любовта!", гласи прессъобщението на струнния виртуоз.

68-годишният Рийо доби статута на попзвезда със своя магнетичен микс от валсове, филмова музика, опера, мюзикъли и забавни мелодии, поднесени в атрактивно представление с помощта на близо 100-членния му оркестър "Йохан Щраус". Неговите концерти привличат повече от 600 000 зрители годишно. 

 "Много се радвам, че ще имаме втори концерт в София и искам да благодаря на нашите прекрасни приятели от България, които ни посрещнаха толкова топло. Надявам се да се видим с всички вас в София! Обичам ви!", написа Рийо във "Фейсбук".

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

„Не ремонтирайте това, което работи.“

Кърт Ръсел, американски актьор, роден на 17 март преди 67 години

Анкета

Гледате ли предавания за култура по телевизията?

"Смъртта на Сталин" на Армандо Янучи (ревю)

И дано повече хора осъзнаят, че най-верният сателит на Русия - България, се е ръководила единствено по този модел.

"Първичното чувство за невинност" от Дана Григорча (ревю)

Дана Григорча има неоспорим талант да разказва истории, очевидно знае стотици, и то автентични, и ги разказва с носталгия, която българите отлично познаваме. 

"Виктория и Абдул" на Стивън Фриърс (ревю)

Джуди Денч изнася филма на раменете си. Всеки неин едър план е уникален - тази актриса владее всяко мускулче на лицето си, тя може да играе дори само с очи, само с бръчките си дори.

Необходимостта от втори прочит

„Хора, години, живот” на Еренбург не издържа изпита на времето, както предричаха и българските им клакьори от Съюза на писателите.

„Изгубеният свят” на чехите протестанти в България 

Книгата „Bulgarian Protestants and the Czech village of Voyvodovo” е „историческо огледало” на нашето съвремие.

Вестникът като власт

The Post за пръв път събира Спилбърг, Том Ханкс и Мерил Стрийп.