Синът на легендарния американски певец и актьор Франк Синатра е починал в Дайтона Бийч, Флорида, на 72 години. Причината за смъртта на Франк Синатра-младши по предварителни данни е спиране на сърдечната дейност.

По информация на „Ройтерс” Синатра-младши е трябвало да изпее в Дайтона Бийч няколко песни на баща си, но концертът е бил отменен в последния момент. Местното издание „Daytona Beach News-Journal” твърди, че артистът е починал в болница.

ФРАНК СИНАТРА – МЛАДШИ е роден през 1944 г. в Ню Джърси. Майка му е Нанси Барбато –първата съпруга на известния певец. 19-годишният Синатра е отвлечен и освободен два дни по-късно, след като баща му плаща на похитители 240 хил. долара. Престъпниците по-късно са заловени и осъдени. Синатра-младши като  тийнейджър изнася концерти в малки клубове, а след това става част от джаз формацията на Сам Донахю. Има няколко телевизионни участия заедно със сестра си Нанси Синатра.  От 1988 г. Синатра-младши е музикален редактор и аранжьор на песните на баща си.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

  • ПОРТРЕТ

    Авторът! Авторът!

    Скорсезе все още олицетворява значимото авторско кино в неговата американска интерпретация, съчетаваща актуална проблематика и зрелищно професионално майсторство.

„Вярвам, че човекът на изкуството трябва да бъде индивидуалист, леко изолиран.“

Кшищоф Пендерецки, полски композитор и диригент, роден на 23 ноември преди 84 години

Анкета

Харесвате ли книгите на Дан Браун и филмите по тях?

"Първичното чувство за невинност" от Дана Григорча (ревю)

Дана Григорча има неоспорим талант да разказва истории, очевидно знае стотици, и то автентични, и ги разказва с носталгия, която българите отлично познаваме. 

"Виктория и Абдул" на Стивън Фриърс (ревю)

Джуди Денч изнася филма на раменете си. Всеки неин едър план е уникален - тази актриса владее всяко мускулче на лицето си, тя може да играе дори само с очи, само с бръчките си дори.

"От Калифорния до Стълпище – историята на един емигрант" от Любен Рабчев (ревю)

На места нешлифована, историята печели с ясните си послания и с неуморимото желание на автора да предизвика апатичните българи, оставили се да ги носи течението.

Смъртта е само друга реалност - Рената Литвинова на 50

В своята кариера Рената Литвинова се е снимала в 34 филма, режисирала е игрални и музикални продукции (за певицата Земфира),  има 14 киносценария, озвучавала е роли, била е също и продуцент. 

„Възвишение“ на Виктор Божинов

Филмът му ще постигне завиден успех, ще вкара обратно в салоните българската публика.

"Възвишение" е добър филм

Екранизацията запазва духа на романа на Милен Русков.