Джийн Симънс – фронтмен на рок бандата „Кис“, вече има доживотна забрана да гостува в телевизия „Фокс нюз“, съобщи thedailybeast.com. Причината е грубото му поведение в редакцията, след като е бил интервюиран за новата му книга. 

Без покана той нахлул в стая, в която се провеждала планьорка.  „Подлизурки, вижте ме!”, извикал музикантът и разгърдил ризата си. После започнал да разказва мръсни вицове за Майкъл Джаксън, а накрая ударил по главата двама служители с книгата си.

ДЖИЙН СИМЪНС е американски музикант, певец и телевизионна звезда, от еврейски произход, роден на 25 август 1949 г. в Хайфа, Израел. Родителите му са от Унгария. Истинското му име е Хаим Виц. Известен е със сценичното си превъплъщение като демон в характерните концертни изяви на „Кис“. Има и собствено реалити шоу „Gene Simmons Family Jewels“.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

  • КЛАСИКА

    30-те най-добри книги според французите

    Класацията е на френския вестник “Le Monde” от 2013 г. Литературни експерти са селектирали 200 заглавия, а списъкът с първите сто е формиран след избор на десетки хиляди читатели. Представяме ви първите 30.

  • ПОРТРЕТ

    Почит за Стефан Данаилов 

    Гледайки днес превъплъщенията му сме наясно, че дори и най-баналните, най-екзалтираните и конюнктурните са ценни именно като част от неговата биография.

„Винаги съм слушал сърцето си, защото е символ на живота.“

Жан Маре, френски актьор, роден на 11 декември, преди 106 години

Анкета

Харесвате ли книгите на Дан Браун и филмите по тях?

"Първичното чувство за невинност" от Дана Григорча (ревю)

Дана Григорча има неоспорим талант да разказва истории, очевидно знае стотици, и то автентични, и ги разказва с носталгия, която българите отлично познаваме. 

"Виктория и Абдул" на Стивън Фриърс (ревю)

Джуди Денч изнася филма на раменете си. Всеки неин едър план е уникален - тази актриса владее всяко мускулче на лицето си, тя може да играе дори само с очи, само с бръчките си дори.

"От Калифорния до Стълпище – историята на един емигрант" от Любен Рабчев (ревю)

На места нешлифована, историята печели с ясните си послания и с неуморимото желание на автора да предизвика апатичните българи, оставили се да ги носи течението.

"Идеал" или "Турбо"

"Дъвка за балончета" пита какво се е случило с децата на 80-те и техните мечти.

Страстта като невъзможност за щастие

50 години от екранизирането на  "Анна Каренина" от Александър Захри. Изпълнението на Татяна Самойлова се нарежда сред световните образци на тази роля за всички времена.

Рафаел – необходимата невинна жертва

„Рафаел“ е важна и значима книга в творческата биография на Леа Коен.