Руският актьор Алексей Панин (40) подкрепи колегата си Алексей Серебряков, който заяви, че националната идея на Русия се състои в силата, арогантността и грубостта. Панин даде интервю за сайта ruposters.ru.

„Гледаш лицата на хората, какви муцуни се разхождат по улицата… Държава на простаците. Когато влезете в магазин в Европа, ви се усмихват. В Москва също се усмихват, но само в „Азбука вкуса“, защото този магазин е за по-богатите, а в „Пятерочка“ никой не се усмихва“, казва Панин.

Той е убеден, че жителите на Русия не се уважават помежду си, готови са да унищожат всеки, който е по-богат, успешен или красив и обичат да демонстрират своята животинска сила.

„Не сила на духа, не воля и култура, а животинското“, подчертава той.

Панин споделя, че не е избягал от Русия, когато е имал пари. 

„Тази страна трябва да се обича от разстояние, идвате и се пързаляте на ски, затова вземете децата си и се махнете оттук. Ако моето финансово положение беше такова, както преди 10 години, щях да подбера майка си, дъщерята, всичко в ръцете ми, и краката ми нямаше да стъпят в тази страна за дълга време. Щях да отида в ада, при дяволите с рогата, само да се измъкна от тази страна“, категоричен е Панин.

Той казва, че Русия е страна на хомофобите, хората в нея са зли и не трябва да се живее в нея.

На 20 февруари  в интернет се появи интервю със Серебряков, в което той нарече Русия страна на силата, арогантността и грубостта и това се припокрива с националната идея на страната.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

„За жената бракът е изход, а за мъжа – място за паркиране.“

Глен Клоуз, американска актриса, родена на 19 март преди 71 години

Анкета

Трябва ли да се забрани лотарията по телевизията?

"Смъртта на Сталин" на Армандо Янучи (ревю)

И дано повече хора осъзнаят, че най-верният сателит на Русия - България, се е ръководила единствено по този модел.

"Първичното чувство за невинност" от Дана Григорча (ревю)

Дана Григорча има неоспорим талант да разказва истории, очевидно знае стотици, и то автентични, и ги разказва с носталгия, която българите отлично познаваме. 

"Виктория и Абдул" на Стивън Фриърс (ревю)

Джуди Денч изнася филма на раменете си. Всеки неин едър план е уникален - тази актриса владее всяко мускулче на лицето си, тя може да играе дори само с очи, само с бръчките си дори.

Необходимостта от втори прочит

„Хора, години, живот” на Еренбург не издържа изпита на времето, както предричаха и българските им клакьори от Съюза на писателите.

„Изгубеният свят” на чехите протестанти в България 

Книгата „Bulgarian Protestants and the Czech village of Voyvodovo” е „историческо огледало” на нашето съвремие.

Вестникът като власт

The Post за пръв път събира Спилбърг, Том Ханкс и Мерил Стрийп.