Актьорът Джон Пол Стуър е починал на 33-годишна възраст, съобщи английският „Индипендънт“. Той е издъхнал на 1 януари, смъртта стана известна четири дни по-късно.

Стуър е роден в Калифорния на 27 март 1984 г. Започва да се снима в киното едва тригодишен. През 1990 г. играе в поредицата "Стар трек" като влиза в ролята на Александър Розенко – син на Уорф от Звездния флот. Стуър влиза в сериала, защото е бил единственото дете на проби, което било способно да седи тихо в продължение на три часа, докато му нанасят грима.

След това играе Куентин Кели в поредицата „Грийс в огъня“.

Въпреки предложенията за участия в други филми, той отказва за сметка на музиката и бизнеса.

Свирил е в групата P.R.O.B.L.E.M.S. Именно колегите му музиканти съобщават за смъртта му:

„С голяма скръб ви съобщаваме за смъртта на нашия скъп приятел и музикант Джони Джевълс, а той е и Джон Пол Стуър“.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

  • КЛАСИКА

    30-те най-добри книги според французите

    Класацията е на френския вестник “Le Monde” от 2013 г. Литературни експерти са селектирали 200 заглавия, а списъкът с първите сто е формиран след избор на десетки хиляди читатели. Представяме ви първите 30.

„Пленяват ме хора, които могат да живеят без страх от последствията, да бъдат страстни без предпазливост, хора, които безумно мразят и обичат.”

Федерико Фелини, италиански режисьор, роден на 20 януари преди 98 години

Анкета

Харесвате ли клипа за европредседателството?

"Първичното чувство за невинност" от Дана Григорча (ревю)

Дана Григорча има неоспорим талант да разказва истории, очевидно знае стотици, и то автентични, и ги разказва с носталгия, която българите отлично познаваме. 

"Виктория и Абдул" на Стивън Фриърс (ревю)

Джуди Денч изнася филма на раменете си. Всеки неин едър план е уникален - тази актриса владее всяко мускулче на лицето си, тя може да играе дори само с очи, само с бръчките си дори.

"От Калифорния до Стълпище – историята на един емигрант" от Любен Рабчев (ревю)

На места нешлифована, историята печели с ясните си послания и с неуморимото желание на автора да предизвика апатичните българи, оставили се да ги носи течението.

За формата на водата и любовта

Ще има зрители, които ще негодуват и ще излязат на петнайсетата минута, но ще има и такива – а те ще са много повече, които ще ръкопляскат на финалните надписи.

С „Нокаут“ уверено напред

Във филмът “ сериозното е преплетено с ироничното, критичното с романтичното начало, актьорите играят с вдъхновение и неприкрит ентусиазъм, личи , че им е било интересно на снимачната площадка, че са се забавлявали от сърце.

За художника – в 65 000 картини

"Да обичаш Винсент" е единствен по рода си – пълнометражна "маслена" анимация